Χρήστος Χατζηαντωνιάδης

Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων

Τελετές Θεσσαλονίκη - Χατζηαντωνιάδης - Υπηρεσίες

ΤΕΛΕΤΗ ΚΗΔΕΙΑΣ

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την οργάνωση και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για μια ολοκληρωμένη αξιοπρεπή τελετή. Το γραφείο μας είναι δίπλα σας καθ όλη τη διάρκεια των διαδικασιών της τελετής και μετά από αυτήν για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Φροντίδα και μεταφορά της σορού από την τοποθεσία θανάτου στο κοιμητήριο ή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Έκδοση όλων των απαραίτητων εγγράφων από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να επιτραπεί η ταφή ή η αποτέφρωση
Δημοσίευση αγγελίας σε εφημερίδα, τοιχοκόλληση αγγελτηρίων και εκτύπωση ευχαριστηρίων καρτών μετά την κηδεία.
Παροχή των απαραίτητων οχημάτων και προσωπικού για την τέλεση της κηδείας με αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό, σύμφωνα με τις οδηγιές της οικογένειας.
Διαθέτουμε ποικιλία φερέτρων ικανοποιώντας κάθε προσωπική επιθυμία.
Παραγγελία στεφάνων για την κηδεία εκ μέρους του πελάτη ή τρίτων.
Φροντίδα για την τέφρα ή των οστών και την τοποθεσίας εναπόθεσής των
Παραδίδουμε στην οικογένεια όλα τα απαραίτητα έγγραφα και εξηγούμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την αποζημίωση των εξόδων τελετής από τον ασφαλιστικό φορέα.

ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ


Το γραφείο τελετών αναλαμβάνει και τον πλήρη στολισμό του ναού όπου θα τελεστεί η τελετή, καθώς και την παραγγελία στεφάνων. Παρέχουμε καλαίσθητους και λιτούς στολισμούς όπως ακριβώς απαιτεί η περίσταση, πάντοτε με ποικιλία από φρέσκα άνθη.


Παρέχουμε :

  • Ανθοστολισμό τελετής
  • Στεφάνια
  • Άνθη φέρετρου
ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΜΟΣ ΣΟΡΟΥ

Η δύσκολη στιγμή της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου ακολουθείται από διάφορες διαδικασίες, που είναι αδύνατον για το άτομο που έχει την ευθύνη τους, να τις αναλάβει, ειδικότερα όταν ο θάνατος συμβεί σε χώρα του εξωτερικού.
Σε περίπτωση θανάτου στο εξωτερικό που επιθυμείται η ταφή του νεκρού στην Ελλάδα το γραφείο τελετών αναλαμβάνει τη παραλαβή της σορού από το αεροδρόμιο, την τελετή και την κατασκευή του τάφου. Σε περίπτωση που θέλει να παρευρεθεί και η οικογένεια προγραμματίζουμε τα εισιτήρια, τη διαμονή, τις μετακινήσεις καθώς και τη παραμονή της σορού σε κοιμητήριο έως την άφιξη της οικογένειας.
Το γραφείο τελετών αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση των απαραίτητων δικαιολογητικών που είναι αναγκαία για τη διαδικασία του επαναπατρισμού της σορού.
Το γραφείο μας ακολουθεί πιστά τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σέβεται αντίστοιχα, τις θρησκευτικές απαιτήσεις του εκλιπόντος.
Σας παραθέτουμε κάποιες πληροφορίες που πιστεύουμε πως θα χρειαστείτε σε περιπτώσεις που η επιθυμία του νεκρού ή της οικογένειάς του είναι η ταφή του στην Ελλάδα.

  • Παραλαμβάνουμε τη σορό
  • Μεταφέρεται σε ψυκτικό θάλαμο κοιμητηρίου
  • Αναλαμβάνουμε την πραγματοποίηση της νεκροψίας αν αυτό απαιτείται
  • Συνεχίζουμε με την δήλωση του θανάτου και με την έκδοση των αδειών που είναι απαραίτητα για τη μεταφορά του νεκρού στην Ελλάδα
  • Μεταφράζονται όλα τα αναγκαία έγγραφα σε συνεργασία με την πρεσβεία της χώρας προορισμού ή μέσω του υπουργείου Εξωτερικών
  • Προσφέρουμε καύση της σορού (αν αυτό ζητηθεί) και παραδίδουμε την τεφροδόχο στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.


ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ-ΚΑΥΣΗ


Βάση της ισχύουσας νομοθεσίας και λόγω έλλειψης υποδομών, η διαδικασία της αποτέφρωσης – καύσης των νεκρών δεν πραγματοποιείται στην Ελλάδα.
Η σορός μεταφέρεται σε υπερσύγχρονους κλιβάνους στο εξωτερικό (συνήθως στη Βουλγαρία).
Με υπευθυνότητα και σεβασμό μεταφέρουμε τη σορό του αγαπημένου σας προσώπου και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της αποτέφρωσης.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τέσσερις ιδιωτικές νεκροφόρες * Ιδιωτικό φορητό ψυγείο * Ποικιλία Ελληνικών φέρετρων * Εξειδικευμένο προσωπικό

Γραφείο Τελετών Θεσσαλονίκη - Χατζηαντωνιάδης Χρήστος
Copyright © 2015. All Rights Reserved.